top of page
Logo 2_Alb_edited.png

DESPRE NOI

GET FREE! este un concept Online nou, marca Crisoldo Tur.

Ideea de vacante tip "Do it your self" este foarte raspandita la ora actuala, deoarece turistii considera ca astfel economisesc timp si bani. Acum prin conceptul GET FREE!  vom aborda acest termen, iar cautarile vor fi facute de echipa noastra in locul tau. Vom compara ofertele noastre cu cele de pe site-uri precum Booking.com, Tripadvisor, Momondo, dar si ale alte agentii mari din Romania si de peste Hotare si iti vom trimite cea mai buna oferta. 

Acum venim in intampinarea ta, cu produse pe care le gaseai doar daca veneai personal in agentiile noastre. Pe aceasta platforma iti punem la dispozitie vacante de tip City Break dar si Vacante Exotice. Mai mult, de acum incolo vei putea fi la curent cu excursiile organizate de agentia Crisoldo Tur.

Noi ne dorim ca tu sa traiesti gradul maxim de relaxare si stim ca acesta se poate atinge doar daca vei beneficia de o siguranta pe masura. Prin urmare, pe langa faptul ca iti punem la dispozitie accesul la toate aceste servicii online, de acum iti poti adauga si o asigurare medicala potrivita pentru calatoria ta.

Am creeat acest concept pentru tine, deoarece ne dorim ca tu sa poti profita de mai multe tipuri de vacante si de ofertele diversificate pe care noi le creem. Relaxarea este o valoare pentru noi si vrem sa o aducem in viata ta.

9 Motive pentru care sa folosesti GET FREE!:

1 - Poti sa iti alegi oferta online, fara a fi nevoie sa vii in agentie.

2 - Ai acces la vacante de tip City-Break, Exotice si Oragnizate de noi.

3 - Iti poti face asigurarea de calatorie online.

4 - Oferta ta este comparata cu Booking.com, Tripadvisor, Momondo.

5 - Daca iti doresti altceva, poti solicita o oferta personalizata.

6 - Poti face plata rapid si direct intr-un mediu securizat.

7 - Esti in siguranta, am calatorit impreuna cu turistii in 100+ tari.

8 - In caz de urgente, ai pe cine suna 24/7

9 - Faci parte din comunitatea Get Free vei avea parte de surpize. 

bottom of page